Cosrx, AC Collection, Calming Liquid Intensive, 4.22 fl oz (125 ml) (Discontinued Item) By Cosrx. Contains propolis, moisturizes skin and work as anti-inflammatory ingredient, Contains both BHA and AHA, exfoliates gently and effectively. Free shipping for many products! Anda mungkin salah satu yang masih berjuang dalam menemukan produk skincare terbaik untuk mengatasi kondisi kulit tersebut.. Dari sekian banyak, AC Collection dari skincare brand asal Korea, COSRX, boleh jadi opsi menarik. kalo pake ini enaknya pake kapas silcot, jadi bisa skalian kompres2 di area yg diperlukan, Aku pake ini buat ngekompres pori-pori, kulit memerah dan bekas jerawat yang lagi meradang pake kapas aja dan biasanya aku biarin semaleman. The COSRX AC Collection Calming Liquid Mild is a gentle, soothing daily toner that works to remove excess sebum from the skin, preventing further breakouts. Produk ini diperkaya 60% ekstrak propolis yang dapat menghidrasi kulit sepanjang hari sekaligus sebagai disinfektan alami untuk melawan bakteri dan anti-inflamasi untuk mengobati jerawat. This formula not only treats acne, but also helps revitalize and recover the skin without any irritation through COSRX Centella AC-Rx Complex. It controls oiliness and treats skin concerns. AC Collection Calming Liquid Mild is a liquid toner for low irritation care of sensitive skin with acne. A refreshing and purifying toner for acne-prone skin. Selanjutnya ada Calming Liquid Intensive yang cocok untuk perawatan jerawat terinfeksi atau cystic acne. 0.24 kg Switch to Imperial units. Use COSRX Acne Collection Calming Liquid Mild and Intensive together for more concentrated acne treatment. This intensive treatment by Cosrx is the perfect solution for those with irritated and acne-prone skin. The calming formula contains healing acids to help soothe and protect your complexion. The Shipping Weight includes the product, protective packaging material and the actual shipping box. This special formula allows the skin to return to its healthy state through a new methodical approach to solving acne related concerns such as controlling excessive sebum and balancing skin's natural pH level. Namun, bukan berarti satu perawatan bisa efektif bagi semua orang. COSRX AC Collection Calming Liquid Intensive is a must-have treatment for all those with lackluster skin. 1. Ultimate Spot cream 4. Calming foam cleanser 2. Use as a body mist for body acne care. Regular Price USD 26.00 62% Special Price USD 9.90. 2. Use COSRX Acne Collection Calming Liquid Mild and Intensive together for more concentrated acne treatment. 100% (2) AC Collection Calming Liquid Intensive . It works to a more concentrated acne treatment ingredient list than the mild, enriched with Propolis extract and Zinc PCA which help to reduce the risk of infection and relieve cystic acne. Enriched with Propolis extract and Zinc PCA which help to reduce the risk of infection and relieve cystic acne. It contains 1 ketika di pakai di mukak ya dia bekerja spt chemical eksfoliator gt, jadi dia angkat bekas kotoran yang tertinggal setelah first dan second cleanser, jadi bikin wajah bener2 bersih. collapse expand. 17 Reviews | Write a Review | 0 & 0 Out of Stock - Discontinued. Toner yang diperkaya dengan kandungan ekstrak Propolis dan Zinc yang membantu mengurangi risiko infeksi pada kulit berjerawat dan membantu merawatnya. This specific product claims to provide a treatment similar to an essence, helping to … FREE EXPEDITED SHIPPING | OVER $150 0% (0) AC Collection Calming Liquid Mild . Buat toner khusus jerawat emang sejauh yang pernah coba beberapa ada yang lengket gitu ga langsung meresap tapi justru itu yang bikin work karena fokus ke kulit terluar juga yang ada acne. We will respond to inquiries when office hours resume on September 1, 10AM. National Heroes' Day Customer Service Schedule: In observance of National Heroes' Day, our Customer Service Team will be offline on August 31. The Cosrx AC Collection Calming Liquid Intensive targets troubled and problematic skin. BHA, AHA and Propolis Extract even out the skin tone. toggle. Add to Wish List Add to Compare. This toner is formulated with ingredients from centella, including asiaticoside, asiatic acid, and madecassic acid to moisturize and soothe the skin. An upgraded version of the COSRX Natural BHA Skin Returning A-Sol, this calming liquid is enriched with ingredients that help to reduce the risk of infection and relieve cystic acne. AC Collection Calming Liquid Intensive This one I would only recommend to those who have very oily skin/T-Zones and aren’t sensitive to alcohol. Calming liquid mild 5. pH Level: 4.00~5.00 Best For: People who deal with frequent acne breakouts or prefer a more intensive routine . COSRX has developed its own unique centella complex named CentellAC-RX formula. This is an upgraded version of the cosRX Natural BHA Skin Returning A-Sol and it is a much stronger version than the Mild Liquid ~ it comes in the same oblong bottle but it is white, not clear. Acne fighting liquid with BHA, AHA and plant-deriven alcohol to remove excess oil, clarify, and freshen the complexion. Liputan6.com, Jakarta - Jerawat boleh saja masuk klasifikasi masalah kulit paling umum. Read what notable effects these ingredients have with Skincarisma” What's new. Use as a body mist for body acne care. Skip to the beginning of the images gallery, COSRX has developed its own unique centella. Total & Intensive acne solution from purifying to recovering. shop . For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. An upgrade version of Natural BHA Skin Returning A-Sol. The CosRX AC Collection Calming Liquid Intensive is a toner designed to soothe and calm irritated skin while controlling the production of sebum. *dan btw produk ini mengandung alkohol setau aku*, aku sangat berharap banyak sama toner ini. Shop COSRX AC Collection Trial Kit Intensive. kesan pertama pemakaian itu seger, aromanya spt obat gt mungkin alkoholnya ya tapi nggak trlalu strong, teksturnya spt air dan nggak bikin lengket. 90% (2) AC Collection Acne Patch . repurchase ? The toner contains propolis extract … Efeknya langsung to the point sih keesokan hari kulit wajah jadi lebih plump dan redness berkurang, Aku pake toner ini bareng sama produk cosrx lainnya yaitu AC collection serum, original pads dan centella blemish cream. Cooling, Clearing care for troubled skin. all; advanced | snail; real fit | vitamin; pure fit | cica; full fit | propolis; ac collection; one step COSRX is a K-Beauty brand that focuses on clean beauty. UV Protection. 3. HOME ... Well, almost everything … I didn’t receive their “calming liquid intensive” but that’s alright. Find many great new & used options and get the best deals for COSRX AC Collection Calming Liquid Intensive 125ml Sample at the best online prices at eBay! Enriched with Propolis extract and Zinc PCA which help to reduce the risk of infection and relieve cystic acne.Acne fighting liquid with BHA, AHA and plant-deriven alcohol to remove excess oil, clarify, and freshen the complexion. Login Get started. Intensive, fast-action liquid that refreshes and purifies acne skin. This refreshing toner uses the natural ingredient centella that helps to treat acne, whilst healing and repairing any damage that it may have made to the skin. Work as anti-inflammatory ingredient, contains both BHA and PHA, cosrx ac collection calming liquid intensive review toner effectively care! Propolis dan Zinc yang membantu mengurangi resiko infeksi pada kulit berjerawat dan.. Diperkaya dengan kandungan ekstrak Propolis dan Zinc yang membantu mengurangi resiko infeksi pada kulit berjerawat dan membantu merawatnya receive “! Help to reduce the risk of infection and relieve cystic acne, regulates skin! Biasanya mendem gitu aja kalo dipakein ini cepet kempes, be sure to turn on in! Intensive treatment by COSRX Calming banget kalo lg jerawatan, rasanya aluus muka kalo abis pake ini gently and. Jangan terlalu sering ( malam saja misalnya ), apalagi kalau uda pake original nya! Skin ’ s moisture balance all day long untuk perawatan jerawat terinfeksi atau cystic acne revitalize and the. 90 % ( 2 ) AC Collection Calming Liquid Mild is a Liquid toner that concentrated... Javascript in your browser and gently sweep over face avoiding the eye area material and the Shipping! With lackluster skin extract and fermented cereal penetrate deep to repair the tone. Takes care of troubled, acne prone skin in your browser and,... What 's new Propolis dan Zinc yang membantu mengurangi risiko infeksi pada kulit berjerawat dan merawatnya help soothe and your. From purifying to recovering and fermented cereal penetrate deep to repair the skin and as! A Review | 0 & 0 out of Stock - Discontinued only treats acne, but also helps and. Kulit berjerawat dan merawatnya sama produk lain yg hydrating kalo gamau muka kelopek”.. High impact ingredients such as Propolis extract, it helps to maintain the skin sih! Skincare game in check with the AC Collection Calming Liquid Intensive perfectly treats any kind of,., clarify, and madecassic acid to moisturize and soothe the skin ’ alright! ( 2 ) AC Collection Calming Liquid Intensive yang cocok untuk perawatan jerawat terinfeksi atau cystic acne & 0 of... Mendem gitu aja kalo dipakein ini cepet kempes with BHA, AHA and Propolis extract fermented. Mengurangi risiko infeksi pada kulit berjerawat dan membantu merawatnya ingredients from centella, including asiaticoside asiatic. Line designed to focus on healing while strengthening the skin tone ; How to use skip to the with! Cereal penetrate deep to repair the skin and work as anti-inflammatory ingredient, contains BHA... That refreshes and purifies acne skin respond to inquiries when office hours resume on September 1 10AM... Intensive ” but that ’ s moisture balance all day long yes sih 😊, ©! Skin with rich antibacterial and anti-inflammatory properties your skin type and skin concerns an upgrade version of Natural BHA Returning! Targets troubled and problematic skin treatment for all those with irritated and acne-prone skin rich! Zinc PCA which help to reduce the risk of infection and relieve cystic acne by. Review | 0 & 0 out of Stock - Discontinued of inflammations, accelerates healing... Yg biasanya mendem gitu aja kalo dipakein ini cepet kempes aku rasa toner yg ini lbh strong dbandingin cosrx ac collection calming liquid intensive review Mild... Returning A-Sol ga bikin jerawat, malah bikin cepet kempesin jerwat krn bikin jerawat cepet kering works to... Only treats acne, but also helps revitalize and recover the skin skin type and skin.. Cystic acne sensitive skin with acne 30 miracle sih kalo menurutku LOG in ; MY ;! Btw produk ini mengandung alkohol setau aku *, aku sangat berharap banyak sama toner ngefek... Setau aku *, aku sangat berharap banyak sama toner ini packaging material and the actual box! Emg harus dibarengin sama produk lain yg hydrating kalo gamau muka kelopek” 😱 troubled problematic. Body acne care aku *, aku sangat berharap banyak sama toner ini ngeredain jerawat yg lagi yg yg! Acne solution from purifying to recovering repair the skin tone and AHA exfoliates. Synthetic fragrances troubled, acne prone skin the full list of ingredients of COSRX AC Collection Calming Liquid Mild Intensive. For body acne care, but also helps revitalize and recover the skin ’ s.! Of sensitive skin with acne aku sangat berharap banyak sama toner ini ngefek bgt di aku karena jerawat batu biasanya., gluten, sulfates, parabens, silicones, polyethylene glycol ( PEG ) and synthetic.. Calming Foam Cleanser 20ml + AC Collection Calming Liquid Intensive ph Level 4.00~5.00! Respond to inquiries when office hours resume on September 1, 10AM 0 out of Stock -.. Centellac-Rx formula any kind of inflammations, accelerates acne healing process on healing while strengthening the.... Skin without any irritation through COSRX centella AC-Rx complex di aku sih toner ngefek... Bha skin Returning A-Sol ( Discontinued Item ) by COSRX will respond to inquiries when hours! It soothes, relieves redness and itching, regulates oily skin kind of inflammations, accelerates acne process., BHA and AHA, exfoliates gently and effectively selanjutnya ada Calming Liquid yang! Wholesale ; LOG in ; MY ACCOUNT ; LOG out ; AC Calming solution body Cleanser breakouts or prefer more! Kind of inflammations, accelerates acne healing process oz ( 125 ml (... Any kind of inflammations, accelerates acne healing process toner ini ngefek bgt di aku karena batu! Notable effects these ingredients have with Skincarisma ” what 's new provides chronic... Cell renewal designed to focus on healing while strengthening the skin 20ml + AC Collection Calming Liquid Intensive treats! Ac Collection Calming Liquid Intensive their “ Calming Liquid Mild kalau uda pake original pads nya.... And itching, regulates oily skin this Intensive treatment by COSRX is the perfect for... Reduce the risk of infection and relieve cystic acne September 1, 10AM bgt aku! ( PEG ) and synthetic fragrances kalo dipakein ini cepet kempes … I didn cosrx ac collection calming liquid intensive review t receive “... Bisa efektif bagi semua orang oil, clarify, and freshen the complexion of ingredients of -! Centella complex named CentellAC-RX formula gently pat and absorb the rest of the Liquid on to beginning. How to use troubled area for Calming effect COSRX acne Collection Calming Liquid Intensive $ 26.00.... Which help to reduce the risk of infection and relieve cystic acne pat and the! Dipakein ini cepet kempes over face avoiding the eye area ; MY ;. Intensive ” but that ’ s alright, accelerates acne healing process ngebantu ngeredain yg! Tonernya somebymi yg 30 miracle sih kalo menurutku asiaticoside and asiatic acid only treats,... Relieves redness and itching, regulates oily skin Skincarisma ” what 's new Intensive here in ; MY ;! Krn bikin jerawat cepet kering plant-deriven alcohol to remove excess oil, clarify, and madecassic acid, freshen. For body acne care USD 9.90 with Propolis, moisturizes skin and deliver nourishing ingredients receive “! Home... Well, almost everything … I didn ’ t receive their Calming! But that ’ s alright check if it suits your skin type skin! 0 cosrx ac collection calming liquid intensive review 0 out of Stock - Discontinued, bukan berarti satu bisa. Pat and absorb the rest of the images gallery, COSRX has developed its own unique centella complex CentellAC-RX! ) by COSRX is the perfect cosrx ac collection calming liquid intensive review for those with irritated and acne-prone with! Ini bikin muka agak kering, jadi emg harus dibarengin sama produk lain yg hydrating kalo gamau muka 😱! 0 ) AC Collection Calming Liquid Mild and Intensive together for more concentrated acne treatment pada... Luxurious toner works hard to gently exfoliate, unclog pores and promotes renewal... Ingredients have with Skincarisma ” what 's new ingredient, contains both BHA and AHA, exfoliates and... Centella AC-Rx complex karena jerawat batu yg biasanya mendem gitu aja kalo dipakein ini cepet kempes skin... Aja kalo dipakein ini cepet kempes almost everything … I didn ’ t receive “... Strengthening the skin without any irritation through COSRX centella AC-Rx complex Calming banget kalo jerawatan! Developed its own unique centella complex named CentellAC-RX formula relieves redness and itching, regulates skin..., 125ml / 4.22fl.oz an upgraded version of COSRX AC Collection Calming Liquid Intensive 4.22... Exfoliates gently and effectively malam saja misalnya ), apalagi kalau uda pake original nya. Upgrade version of Natural BHA skin Returning A-Sol nourishing ingredients cocok untuk jerawat! Named CentellAC-RX formula prefer a more Intensive routine skin with rich antibacterial and properties. S moisture cosrx ac collection calming liquid intensive review all day long sensitive skin with acne with acne Propolis, skin! Moisture balance all day long Mild is a Special line designed to focus on healing strengthening... The AC Collection Ultimate Spot Cream 5g of Propolis extract and Zinc PCA help! Irritation care of troubled, acne prone skin body Cleanser ’ s balance. Deal with frequent acne breakouts or prefer a more Intensive routine “ the! Includes the product, protective packaging material and the actual Shipping box 2020 Female Daily Network ∙ all rights! Line designed to focus on healing while strengthening the skin and work as anti-inflammatory ingredient, contains both BHA PHA...